Meniu
Coșul dumneavoastră

Produse solare

Incalzitoare solare piscină, dus solar gradina ideal pentru un dus cald. Aspectul simplu si elegant al dusului solar ii permite sa fie integrat foarte bine in orice curte in exterior.

Brand: Bestway Model: 70603
Incalzitor solar apa piramida Un mod inovatoar de incalzire a apei din piscine, proiectat atat pentru piscinele supraterane cat si pentru cele incastrate. Cu incalzitorul s olar piramida puteti ridica temperatura apei din piscina cu pana la 6 grade, in functie de dimensiunea piscinei, astfel incat..
899,00 Lei
INCALZITOR SOLAR APA PISCINA Solar Mat 120 x 120 INCALZITOR SOLAR APA PISCINA Solar Mat 120 x 120
Hot -20 %
Brand: Intex Model: 28685
Incalzitor solar apa piscina Solar Mat Este ideal pentru incalzirea sezoniera a apei piscinei din curte, prin absortia energiei solare si transferul in apa. Apa absoarbe energia termică a razelor soarelare si o cedeaza/transmite apei care circulă în interior, datorită activității solare apa isi ri..
159,00 Lei 199,00 Lei
Incalzitor solar apa piscine 3m2 Incalzitor solar apa piscine 3m2
Hot -24 %
Brand: Bestway Model: CleanPool
Incalzitor solar apa piscine Acest Incalzitor solar apa piscine este un ajutor potrivit de sezon, incalzind apa din piscina cu ajutorul materialului plastic special care absoarbe razele solare. Incalzitor solar apa piscine absoarbe caldura soarelui si o transmite apei din bazin. Acest incalzitor s..
529,00 Lei 699,00 Lei
Brand: Bestway Model: CEALNPOOL
Incalzitor solar apa piscina 1m2 Acest Incalzitor solar apa piscine este un ajutor potrivit de sezon, incalzind apa din piscina cu ajutorul materialului plastic special care absoarbe razele solare. Incalzitor solar apa piscine absoarbe caldura soarelui si o transmite apei din bazin. Acest incalzi..
299,00 Lei
Brand: CleanPool Model: 562003
Dus solar Bellini Cu ajutorul dusului solar, veti obtine apa fierbinte, ecologic si fara cheltuieli. Dusul solar Bellini functioneaza atunci cand rezervorul este umplut cu apa rece care mai apoi absoarbe energia solara si incalzeste apa pana la 60 ° C. Puteti ajusta temperatura apei datorita rob..
1.199,00 Lei
Brand: CleanPool Model: 562004
Dus solar gradina Lagoon Cu ajutorul dusului solar, veti obtine apa fierbinte, ecologic si fara cheltuieli. Dusul solar Lagoon functioneaza atunci cand rezervorul este umplut cu apa rece care mai apoi absoarbe energia solara si incalzeste apa pana la 60 ° C. Puteti ajusta temperatura apei datori..
1.199,00 Lei
Brand: CleanPool Model: 70608
Incalzitor solar apa piscinei Solarway 110 x 66 cm Incalzitorul solar este potrivit pentru incalzirea apei din piscina in sezonul de vara fara a fi nevoie de incalzire electrica. Incalzirea apei cu ajutorul incalzitorului solar Solarway este o sursa ecologica de caldura pentru toate tipurile de p..
799,00 Lei
Brand: CleanPool Model: CP 400
Dus solar gradina DeLuxe Alu Utilizand dusul solar obtineti apa calda obtinuta in mod ecologic si de asemenea, complet gratuita. Dusul solar se umple cu apa rece, care se inmagazineaza intr-un rezervor care la randul ei absoarbe energia solara si incalzeste apa pana la 60 ° C. Robinet apa rece sau ..
1.199,00 Lei
Brand: CleanPool Model: CP 180
Dus solar gradina Tropical Capacitatea 18 L Utilizand dusul solar obtineti apa calda obtinuta in mod ecologic si de asemenea, complet gratuita. Dusul solar se umple cu apa rece, care se inmagazineaza intr-un rezervor care la randul ei absoarbe energia solara si incalzeste apa pana la 50 ° C. Cap..
699,00 Lei
Brand: CleanPool Model: CP 7767
Vana cu trei cai pentru furtune de piscina 32 si 38 mm Supapa cu trei cai (tip T) poate fi folosită la conecta furtunelor pentru incalzirea solara sau la un incalzitor cu apa sarata, o pompa de căldura sau alte componente care au nevoie de o ramificare separata. Supapa cu trei cai de tip T asigura..
69,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 13 (2 pagini)
Modifică Preferințele Cookie