Meniu
Coșul dumneavoastră

Noutăți

Aici vei găsi cele mai noi produse la prețuri pentru toate buzunarele.

Brand: FitnesKing Model: RC-CFM-V20
Banca vibratii VIBRO FORMBanca vibrații VIBRO FORM ajută la modelarea rapidă și eficientă a corpului și la scăderea în greutate.Tonifică întregul corp! Exercițiile pe Banca vibrații VIBRO FORM  sunt de până la 3 ori mai eficiente decât exercițiile efectuate pe alte aparat de fitness - vibr..
699,00 Lei
Filtru de nisip KRYSTAL CLEAR 4000 L/ora
Nou 2-3 Zile
Brand: Intex Model: I4000
Filtru de nisip KRYSTAL CLEAR Acest filtru puternic KRYSTAL CLEAR folosește nisipul de siliciu pentru a separa impuritățile, ceea ce asigură o rezistență naturală a apei ce se gaseste in piscina. Acesta prinde cea mai mare parte a impuritatilor in nisipul din filtru, apa purificată intorcanduse m..
899,00 Lei
Filtru de nisip KRYSTAL CLEAR 6000 L/ORA
Nou 2-3 Zile
Brand: Intex Model: I6000
Filtru de nisip KRYSTAL CLEAR Acest filtru puternic KRYSTAL CLEAR folosește nisipul de siliciu pentru a separa impuritățile, ceea ce asigură o rezistență naturală a apei ce se gaseste in piscina. Acesta prinde cea mai mare parte a impuritatilor in nisipul din filtru, apa purificată intorcandu..
1.199,00 Lei
Orbitrek MAGNETIC Orbitrek MAGNETIC
Nou Label
Brand: FitnesKing Model: FK009
Orbitrek MAGNETIC Orbitrek MAGNETIC este un adevarat antrenor personal care te ajută să fii in formă și contribuie la îmbunătățirea stării tale de sănătate înclusiv a sistemului cardiovascular. Nu solicită articulațiile și tonifică muscultatura membrelor inferioare și superioare. Când efectuați ex..
1.529,00 Lei
Piscina Jacuzzi Lay-Z-Spa Hawaii AirJet Piscina Jacuzzi Lay-Z-Spa Hawaii AirJet
Nou 2-3 Zile
Brand: Bestway Model: 54154
Piscina Jacuzzi Lay-Z-Spa Hawaii AirJet> Relaxați-vă tot anul! Piscina Jacuzzi este ideal pentru momente romantice, masaj și relaxare. Este proiectat sa umple orice colt al terasei sau curte, se poate utiliza pe tot parcursul anului Unitatea principală de control asigură toate funcțiile de func..
3.799,00 Lei
Piscina Jacuzzi Lay-Z-Spa Maldives HydroJet Pro Piscina Jacuzzi Lay-Z-Spa Maldives HydroJet Pro
Nou 2-3 Zile
Brand: Bestway Model: 54173
Piscina Jacuzzi Lay-Z-Spa Maldives HydroJet Pro> Relaxați-vă tot anul! Piscina Jacuzzi este ideal pentru momente romantice, masaj și relaxare. Este proiectat sa umple orice colt al terasei sau curte, se poate utiliza pe tot parcursul anului, relaxati-va cu familia si prieteni ! Unitatea princi..
7.599,00 Lei
Piscina Jacuzzi Lay-Z-Spa Miami Piscina Jacuzzi Lay-Z-Spa Miami
Nou 2-3 Zile
Brand: Bestway Model: 54123
Piscina Jacuzzi Lay-Z-Spa Miami Relaxați-vă tot anul! Piscina Jacuzzi este ideal pentru momente romantice, masaj și relaxare. Este proiectat pentru utilizare sa pe tot parcursul anului. Unitatea principală de control asigură toate funcțiile de funcționare ale hidromasajului și anume, filtrarea put..
2.999,00 Lei
Piscina Jacuzzi Lay-Z-Spa Palm Spring Piscina Jacuzzi Lay-Z-Spa Palm Spring
Nou 2-3 Zile
Brand: Bestway Model: 54129
Piscina Jacuzzi Lay-Z-Spa Palm Spring Relaxați-vă tot anul! Piscina Jacuzzi este ideal pentru momente romantice, masaj și relaxare. Este proiectat pentru utilizare sa pe tot parcursul anului. Unitatea principală de control asigură toate funcțiile de funcționare ale hidromasajului și anume, filtrar..
3.299,00 Lei
Piscina Jacuzzi Lay-Z-Spa St Moritz Piscina Jacuzzi Lay-Z-Spa St Moritz
Nou 2-3 Zile
Brand: Bestway Model: 54175
Piscina Jacuzzi Lay-Z-Spa St Moritz Relaxați-vă tot anul! Piscina Jacuzzi este ideal pentru momente romantice, masaj și relaxare. Este proiectat pentru utilizare sa pe tot parcursul anului. Unitatea principală de control asigură toate funcțiile de funcționare ale hidromasajului și anume, filtrarea..
3.999,00 Lei
Piscina Prisma cu cadru 427 x 107 cu accesorii
Nou 2-3 Zile
Brand: Intex Model: 26720
Piscina Prisma cu cadru - avantajele sale includ asamblarea simplă, construcția foarte stabilă și un cadru metalic unic recent dezvoltat. In piscină există intrări pentru conectarea filtrului de nisip sau cartuș in functie de alegerea dumneavoastra.Capacitatea Piscina Prisma cu cadru 427 x 107 ..
1.999,00 Lei
Brand: Road Star Model: PRO E9
Trotineta electrica ECO CITY PROModern, ușor, portabil este ideal pentru călătorii la școală sau la serviciu.Trotineta electrica ECO CITY PRO este fabricata din aliaje solide, ușoare și dotata cu un motor electric de nouă generație, ecologic și economic. Beneficiaza de un ecran multifuncțional,..
1.999,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 34 (3 pagini)
Modul de notificare
ACEST WEBSITE FOLOSEȘTE COOKIES PENTRU ÎMBUNĂTĂȚIREA EXPERIENȚEI DE NAVIGARE. Fără acestea, nu am avea posibilitatea de a-ți oferi cea mai bună experiență online. Prin continuarea navigării pe acest website, ești de acord cu utilizarea cookie-urilor.