Meniu
Coșul dumneavoastră

Aspiratoare piscina

Aspiratoare pentru piscine supraterane sau cu hidromasaj, ideal pentru indepartarea murdariei de pe fundul piscinei sau de pe peretii acestora.

Folosind in mod regulat un aspirator pentru piscine, veti indeparta impuritatile mecanice din piscina care nu sunt prinse de filtrarea clasica, astfel imbunatatiti calitatea apei din piscina si economisti costurile pentru produsele chimice.

In oferta noastra veti gasi aspiratoare de piscina manuale, semiautomate sau complet automate, care va vor ajuta la ingrijirea apei din piscina:

Brand: Bestway Model: 58234
Aspirator de piscina - set AquaClean Pentru a obtine o apa curata in piscina dvs., veti avea nevoie de accesorii pentru a indeparta murdaria grosiera, iar un aparat de curatat piscina este ideal pentru aceasta. Aspirator de piscina AquaClean - continutul setului: potrivit pentru toate piscinele ..
299,00 Lei
Brand: Bestway Model: 58237
Aspirator de piscina set DELUXE Pentru a obtine o apa curata in piscina dvs., aveti nevoie de accesorii de calitate care sa indeparteze impuritatile grosiere, iar cu acest aspirator Delux veti obtine rezultatele dorite. Aspirator de piscina DELUXE - contine: skimmer de suprafata pentru frunze, ca..
499,00 Lei
Brand: Bestway Model: 58628
Aspirator pentru piscina AQUASWEEPER Aspiratorul pentru piscine AQUASWEEPER este ideal pentru curatarea piscinelor supraterane cu filtrare cu cartu cu un debit de peste 3.785 l / h (1.000 gal./h) sau filtrare cu nisip cu un debit mai mare de 3.028 l / h (800 gal./h ).Aspirator pentru piscina AQ..
489,00 Lei
Brand: Bestway Model: 60327
Aspirator de piscina VACUUM Aparat de curatat electric pentru piscine VACUUM este ideal pentru curatarea jacuzzilor, dar si a piscinelor mici sau a piscinelor pentru copii. Aspirator de piscina VACUUM - parametri: baterie reincarcabila Li-Ion incorporat cablu USB 5V DC inclus, incarcatorul nu es..
299,00 Lei
Brand: Intex Model: 28007
Aspirator de piscina ZX50 AUTO POOL Aspirator de piscina automat pentru curatarea piscine rapid si fara efort. Aspirator de piscina ZX50 AUTO POOL - parametri: potrivit pentru conectarea la filtre cu o capacitate cuprinsa intre 3407 - 5678 l/h ( eficienta curatarii depinde de capacitatea filtrulu..
459,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 17 (2 pagini)
Modifică Preferințele Cookie