Meniu
Coșul dumneavoastră

Piscine JACUZZI

Bucura-te de reducerile verii si cumpara o piscina jacuzzi pentru casa ta! Piscine jacuzzi, accesorii, pavilioane pentru umbrire, aspiratoare totul pentru a te bucura de noua ta piscina. Piscina jacuzzi ideala pentru relaxare. Garantia calitatii la piscine jacuzzi.
Piscina Jacuzzi PureSpa Bubble Masaj Piscina Jacuzzi PureSpa Bubble Masaj
-10 %
Brand: Intex Model: 28426
Piscina Jacuzzi PureSpa Bubble Masaj Relaxați-vă tot timpul anului! Aceasta piscina jacuzzi este ideala pentru momente romantice, pentru relaxare si masaj, pentru petreceri neconvenționale. Este proiectata pentru a fi utilizata pe tot parcursul anului. Designul exterior deosebit si culoarea placu..
3.599,00 Lei 3.999,00 Lei
Brand: Bestway Model: 60023
Piscina Jacuzzi Lay-Z-Spa St Moritz Relaxati-va tot anul! Piscina Jacuzzi este ideal pentru momente romantice, masaj si relaxare. Este proiectat pentru utilizare sa pe tot parcursul anului. Unitatea principala de control asigura toate functiile de functionare ale hidromasajului si anume, filtrarea..
3.999,00 Lei 4.199,00 Lei
Piscina Jacuzzi PureSpa Bubble Masaj XL, 6 locuri Piscina Jacuzzi PureSpa Bubble Masaj XL, 6 locuri
-10 %
Brand: Intex Model: 28428
Piscina Jacuzzi PureSpa Bubble Masaj XL Relaxați-vă tot timpul anului! Aceasta piscina jacuzzi este ideala pentru momente romantice, pentru relaxare si masaj, pentru petreceri neconvenționale. Este proiectata pentru a fi utilizata pe tot parcursul anului. Designul exterior deosebit si culoarea pl..
3.799,00 Lei 4.199,00 Lei
Brand: Bestway Model: 60027
Piscina Jacuzzi Lay-Z-Spa Vancouver Relaxati-va tot anul! Piscina Jacuzzi este ideala pentru momente romantice, masaj si relaxare. Este proiectata pentru a fi utilizata pe tot parcursul anului. Unitatea principala de control asigura functiile de operare ale piscinei cu hidromasaj, si anume: cartus..
3.999,00 Lei
Piscina Jacuzzi PureSpa Bubble GREYWOOD DELUXE Piscina Jacuzzi PureSpa Bubble GREYWOOD DELUXE
Nou -9 %
Brand: Intex Model: 28440
Piscina Jacuzzi PureSpa Bubble GREYWOOD DELUXE Relaxare pe tot parcursul anului ! Jacuzzi-ul este ideal pentru momente romantice, masaj si relaxare. Este conceput pentru utilizare pe tot parcursul anului. Piscina Jacuzzi PureSpa Bubble GREYWOOD DELUXE - avantaje: design perfect imitatie lemn con..
3.999,00 Lei 4.399,00 Lei
Piscina Jacuzzi PureSpa Bubble GREYWOOD 6 persoane Piscina Jacuzzi PureSpa Bubble GREYWOOD 6 persoane
-11 %
Brand: Intex Model: 28442
Piscina Jacuzzi PureSpa Bubble GREYWOOD DELUX XL Relaxare pe tot parcursul anului ! Jacuzzi-ul este ideal pentru momente romantice, masaj si relaxare. Este conceput pentru utilizare pe tot parcursul anului. Piscina Jacuzzi PureSpa Bubble GREYWOOD DELUXE - beneficii: design perfect imitatie lemn ..
4.199,00 Lei 4.699,00 Lei
Piscina Jacuzzi Lay-Z-Spa Maldives HydroJet Pro Piscina Jacuzzi Lay-Z-Spa Maldives HydroJet Pro
-13 %
Brand: Bestway Model: 60033
Piscina Jacuzzi Lay-Z-Spa Maldives HydroJet Pro Relaxati-va tot anul! Piscina Jacuzzi este ideal pentru momente romantice, masaj si relaxare. Este proiectat sa umple orice colt al terasei sau curte, se poate utiliza pe tot parcursul anului, relaxati-va cu familia si prieteni ! Unitatea principala..
6.999,00 Lei 7.999,00 Lei
Piscina Jacuzzi PureSpa JetBubble Deluxe Piscina Jacuzzi PureSpa JetBubble Deluxe
Nou -7 %
Brand: Intex Model: 28458
Piscina Jacuzzi PureSpa Jet Bubble Deluxe Noua generatie de Jacuzzi pentru intreaga familie, un produs revolutionar cu structura solida care imbina elemente structurale de rezistenta prin invelisul triplu-laminat combinat cu designul brevetat Fiber - Tech. Acest produs portabil ofera ocazia de a t..
6.999,00 Lei 7.499,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 29 (3 pagini)
Modifică Preferințele Cookie