Meniu
Coșul dumneavoastră

Piscine Jacuzzii

Piscine jacuzzi, pavilioane pentru umbrire si protectie vreme ca sa te bucuri oricand de noua ta piscină. Piscina jacuzzi ideala pentru relaxare. Garantia calitatii la piscine jacuzzi. Cumpara acum ai transport gratuit prin curier la plata cu cardul pe site!

Brand: Bestway Model: 60005
Piscina Jacuzzi Lay-Z-Spa Bahamas Relaxati-va tot anul! Piscina Jacuzzi este ideala pentru momente romantice, masaj si relaxare. Este proiectata pentru a fi utilizata pe tot parcursul anului. Unitatea principala de control asigura functiile de operare ale piscinei cu hidromasaj, si anume: cartus d..
3.099,00 Lei
Brand: Bestway Model: 60025
Piscina Jacuzzi Lay-Z-Spa Helsinki specificatii: piscina are o capacitate de 5 pana la 7 persoane capacitate de apa de 1123 litri dimensiune piscina desfasurata 180 x 66 cm dimensiune interna 170 cm sistem de filtrare puternic (1325 l / h) un sistem de duze 180 incalzirea apei pana la 40 ° C ..
5.299,00 Lei
Brand: Bestway Model: 60017
Piscina Jacuzzi Lay-Z-Spa Palm Spring Relaxați-vă tot anul! Piscina Jacuzzi este ideal pentru momente romantice, masaj și relaxare. Este proiectat pentru utilizare sa pe tot parcursul anului. Unitatea principală de control asigură toate funcțiile de funcționare ale hidromasajului și anume, filtrar..
3.599,00 Lei
Brand: Bestway Model: 60023
Piscina Jacuzzi Lay-Z-Spa St Moritz Relaxați-vă tot anul! Piscina Jacuzzi este ideal pentru momente romantice, masaj și relaxare. Este proiectat pentru utilizare sa pe tot parcursul anului. Unitatea principală de control asigură toate funcțiile de funcționare ale hidromasajului și anume, filtrarea..
4.099,00 Lei
Brand: Bestway Model: 60027
Piscina Jacuzzi Lay-Z-Spa Vancouver Relaxati-va tot anul! Piscina Jacuzzi este ideala pentru momente romantice, masaj si relaxare. Este proiectata pentru a fi utilizata pe tot parcursul anului. Unitatea principala de control asigura functiile de operare ale piscinei cu hidromasaj, si anume: cartus..
4.599,00 Lei
Brand: Intex Model: 28426
Piscina Jacuzzi PureSpa Bubble Masaj Relaxați-vă tot timpul anului! Aceasta piscina jacuzzi este ideala pentru momente romantice, pentru relaxare si masaj, pentru petreceri neconvenționale. Este proiectata pentru a fi utilizata pe tot parcursul anului. Designul exterior deosebit si culoarea placu..
3.699,00 Lei
Brand: Intex Model: 28428
Piscina Jacuzzi PureSpa Bubble Masaj XL Relaxați-vă tot timpul anului! Aceasta piscina jacuzzi este ideala pentru momente romantice, pentru relaxare si masaj, pentru petreceri neconvenționale. Este proiectata pentru a fi utilizata pe tot parcursul anului. Designul exterior deosebit si culoarea pl..
3.999,00 Lei
Covor izolator cu spuma pentru piscine jacuzzi Lay-Z-Spa Covor izolator cu spuma pentru piscine jacuzzi Lay-Z-Spa
Nou Hot
Brand: Bestway Model: 60309
Covor izolatoar cu spuma pentru piscine jacuzzi Lay-Z-Spa Covorul izolator cu spuma este durabil si protejeaza fundul piscinei jacuzzi de daune (deteriorare mecanica) si frig. Pachetul contine covor izolator pliabil sub piscina jacuzzi cat si un izolator sub unitatea de filtrare/ control. Covorul ..
189,00 Lei
Brand: Bestway Model: 60033
Piscina Jacuzzi Lay-Z-Spa Maldives HydroJet Pro Relaxați-vă tot anul! Piscina Jacuzzi este ideal pentru momente romantice, masaj și relaxare. Este proiectat sa umple orice colt al terasei sau curte, se poate utiliza pe tot parcursul anului, relaxati-va cu familia si prieteni ! Unitatea principală..
7.699,00 Lei
Brand: Bestway Model: 60001
Piscina Jacuzzi Lay-Z-Spa Miami Relaxați-vă tot anul! Piscina Jacuzzi este ideal pentru momente romantice, masaj și relaxare. Este proiectat pentru utilizare sa pe tot parcursul anului. Unitatea principală de control asigură toate funcțiile de funcționare ale hidromasajului și anume, filtrarea put..
2.999,00 Lei
Brand: Intex Model: 28500
Suport pentru bauturi jacuzzi PureSpa Suport practic pentru bauturi se poate folosi pentru a depozita obiecte mici sau gustari mici. Suportul pentru bauturi este destinat pentru jacuzzi gonflabile Intex PureSpa. Suport de depozitare cu suport integrat. Dimensiune: 26 × 22 × 18 cm Pentru produsu..
49,00 Lei
Brand: Bestway Model: 60307
Tetiera din spuma pentru jacuzzi Lay-Z-Spa 2 bucatiTetiera din spuma asigura un confort maxim. Usor de instalat si de mutat oriunde pe jacuzzi.super moale, relaxare pentru cap si gatmaterial 100% rezistent la apa si substantele chimie - spuma PUpotrivit pentru jacuzzi Lay-Z-Spa cu o margine de 20-30..
199,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 16 (2 pagini)
Modul de notificare
ACEST WEBSITE FOLOSEȘTE COOKIES PENTRU ÎMBUNĂTĂȚIREA EXPERIENȚEI DE NAVIGARE. Fără acestea, nu am avea posibilitatea de a-ți oferi cea mai bună experiență online. Prin continuarea navigării pe acest website, ești de acord cu utilizarea cookie-urilor.