Meniu
Coșul dumneavoastră

Trambuline

Brand: FitnesKing Model: FT1180
Trambulină 180 cmTrambulina este ideală pentru întreaga familie.Saritul pe trambulina este unul dintre cele mai populare sporturi. Trambulina nu încarcă coloana vertebrală sau articulațiile si este potrivită pentru exerciții fizice la orice vârstă. Trambulina este foarte ușor de montat. Suprafața de..
999,00 Lei
Brand: FitnesKing Model: 12
Trambulină 244 cm Trambulina este ideală pentru întreaga familie. Saritul pe trambulina este unul dintre cele mai populare sporturi. Trambulina nu încarcă coloana vertebrală sau articulațiile si este potrivită pentru exerciții fizice la orice vârstă. Trambulina este foarte ușor de montat. Suprafaț..
1.199,00 Lei
Brand: FitnesKing Model: 305
Trambulină 305 cm Trambulina este ideală pentru întreaga familie. Saritul pe trambulina este unul dintre cele mai populare sporturi. Trambulina nu încarcă coloana vertebrală sau articulațiile si este potrivită pentru exerciții fizice la orice vârstă. Trambulina este foarte ușor de montat. Supraf..
1.599,00 Lei
Brand: FitnesKing Model: 366
Trambulină 366 cmTrambulina este ideală pentru întreaga familie.Saritul pe trambulina este unul dintre cele mai populare sporturi. Trambulina nu încarcă coloana vertebrală sau articulațiile si este potrivită pentru exerciții fizice la orice vârstă. Trambulina este foarte ușor de montat. Suprafața de..
1.999,00 Lei
Brand: FitnesKing Model: 427
Trambulină 427 cmTrambulina este ideală pentru întreaga familie.Saritul pe trambulina este unul dintre cele mai populare sporturi. Trambulina nu încarcă coloana vertebrală sau articulațiile si este potrivită pentru exerciții fizice la orice vârstă. Trambulina este foarte ușor de montat. Suprafața de..
2.299,00 Lei
Brand: FitnesKing Model: CFTW-40
Trambulina cu maner pentru exercitii Trambulina pentru exercitii este ideala pentru intreaga familie, pentru miscare si pentru a contribui la dezvoltarea echilibrului, coordonarii, a rezistentei si mobilitatii. Saltul pe trambulina este unul dintre cele mai populare sporturi. Trambulina este conce..
399,00 Lei
Brand: FitnesKing Model: DM140
Trambulina DELUX MINI Trambulina este ideală pentru copii. Saritul pe trambulina este unul dintre cele mai populare sporturi. Trambulina nu incarca coloana vertebrala sau articulatiile si este potrivita pentru exercitii fizice la orice varsta. Trambulina este foarte usor de montat. Suprafata de ..
699,00 Lei
Brand: FitnesKing Model: 305
Scara trambulinaDimensiune 305 - 69 leiDimensiune 366 - 79 leiDimensiune 427 - 89 lei Pentru produsul Scara trambulina beneficiati de o garantie de 24 luni...
69,00 Lei
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)
Modifică Preferințele Cookie