Meniu
Coșul dumneavoastră

Rasnite

Brand: DeGusto Model: De273
Rasnita electrica cafeaRasnita electrica cafea De Gusto este confectionata din inox de calitate, avand un design elegant, un capac transparent cu inchidere de siguranta si suprafata anti-alunecare.Rasnita electrica cafea De Gusto este potrivita pentru utilizare la domiciliu sau la birou. Rasnita est..
99,00 Lei
Brand: DeGusto Model: 5067
Rasnita sare si piper 2in1 Rasnita sare si piper 2in1 este un ajutor modern pentru orice bucatarie. Are un aspect luxos cu un design deosebit din otel inoxidabil care va completa orice bucatarie. Rasnitele se pot folosi pentru diferite tipuri de sare sau piper. Rasnita este manuala iar in interio..
49,00 Lei
Brand: DeGusto Model: PM-1160
Masina de macinat manuala 5 in 1 Masina de macinat manuala 5 in 1 de bucatarie se fixeaza cu surub de tabla mesei si este un ajutor excelent si fiabil pentru pregatirea rapida a pesmetului, a nucilor, migdalelor, branzeturilor tari, cartofilor, legumelor, ... Masina de macinat 5 in 1 otel inoxidab..
125,00 Lei
Brand: DeGusto Model: BG-F-00207
Rasnita manuala cafea COSTA RICA Rasnita manuala cafea COSTA RICA cu design elegant in stil retro cu posibilitatea de reglare a gradului de macinare. Cafeaua proaspat macinata are un gust si un miros intens. Atunci cand se macina boabele de cafea, uleiurile esentiale eliberate prin macinare degaj..
179,00 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
Modifică Preferințele Cookie