Meniu
Coșul dumneavoastră

Piscine Jacuzzii

Bucură-te de reducerile verii si cumpără o piscină jacuzzi pentru casa ta! Piscine jacuzzi, pavilioane pentru umbrire si protectie vreme ca sa te bucuri oricand de noua ta piscină. Piscina jacuzzi ideala pentru relaxare. Garantia calitatii la piscine jacuzzi. Cumpara acum ai transport gratuit prin curier la plata cu cardul pe site! Grăbește-te stocul e limitat!

Brand: Bestway Model: 60005
Piscina Jacuzzi Lay-Z-Spa Bahamas Relaxati-va tot anul! Piscina Jacuzzi este ideala pentru momente romantice, masaj si relaxare. Este proiectata pentru a fi utilizata pe tot parcursul anului. Unitatea principala de control asigura functiile de operare ale piscinei cu hidromasaj, si anume: cartus d..
3.999,00 Lei
Brand: Bestway Model: 60017
Piscina Jacuzzi Lay-Z-Spa Palm Spring Relaxați-vă tot anul! Piscina Jacuzzi este ideal pentru momente romantice, masaj și relaxare. Este proiectat pentru utilizare sa pe tot parcursul anului. Unitatea principală de control asigură toate funcțiile de funcționare ale hidromasajului și anume, filtrar..
3.999,00 Lei
Brand: Bestway Model: 60027
Piscina Jacuzzi Lay-Z-Spa Vancouver Relaxati-va tot anul! Piscina Jacuzzi este ideala pentru momente romantice, masaj si relaxare. Este proiectata pentru a fi utilizata pe tot parcursul anului. Unitatea principala de control asigura functiile de operare ale piscinei cu hidromasaj, si anume: cartus..
4.999,00 Lei
Piscina Jacuzzi PureSpa Bubble Masaj Piscina Jacuzzi PureSpa Bubble Masaj
Hot Stoc epuizat
Brand: Intex Model: 28426
Piscina Jacuzzi PureSpa Bubble Masaj Relaxați-vă tot timpul anului! Aceasta piscina jacuzzi este ideala pentru momente romantice, pentru relaxare si masaj, pentru petreceri neconvenționale. Este proiectata pentru a fi utilizata pe tot parcursul anului. Designul exterior deosebit si culoarea placu..
3.999,00 Lei
Brand: Bestway Model: 60309
Covor izolatoar cu spuma pentru piscine jacuzzi Lay-Z-Spa Covorul izolator cu spuma este durabil si protejeaza fundul piscinei jacuzzi de daune (deteriorare mecanica) si frig. Pachetul contine covor izolator pliabil sub piscina jacuzzi cat si un izolator sub unitatea de filtrare/ control. Covorul ..
189,00 Lei
Piscina Jacuzzi Lay-Z-Spa Maldives HydroJet Pro Piscina Jacuzzi Lay-Z-Spa Maldives HydroJet Pro
Hot Stoc epuizat
Brand: Bestway Model: 60033
Piscina Jacuzzi Lay-Z-Spa Maldives HydroJet Pro Relaxați-vă tot anul! Piscina Jacuzzi este ideal pentru momente romantice, masaj și relaxare. Este proiectat sa umple orice colt al terasei sau curte, se poate utiliza pe tot parcursul anului, relaxati-va cu familia si prieteni ! Unitatea principală..
6.999,00 Lei
Piscina Jacuzzi Lay-Z-Spa Miami
Stoc epuizat
Brand: Bestway Model: 60001
Piscina Jacuzzi Lay-Z-Spa Miami Relaxați-vă tot anul! Piscina Jacuzzi este ideal pentru momente romantice, masaj și relaxare. Este proiectat pentru utilizare sa pe tot parcursul anului. Unitatea principală de control asigură toate funcțiile de funcționare ale hidromasajului și anume, filtrarea put..
2.999,00 Lei
Brand: Intex Model: 28500
Suport pentru bauturi jacuzzi PureSpa Suport practic pentru bauturi se poate folosi pentru a depozita obiecte mici sau gustari mici. Suportul pentru bauturi este destinat pentru jacuzzi gonflabile Intex PureSpa. Suport de depozitare cu suport integrat. Dimensiune: 26 × 22 × 18 cm Pentru produsu..
49,00 Lei
Brand: Bestway Model: 60307
Tetiera din spuma pentru jacuzzi Lay-Z-Spa 2 bucatiTetiera din spuma asigura un confort maxim. Usor de instalat si de mutat oriunde pe jacuzzi.super moale, relaxare pentru cap si gatmaterial 100% rezistent la apa si substantele chimie - spuma PUpotrivit pentru jacuzzi Lay-Z-Spa cu o margine de 20-30..
199,00 Lei
Brand: Intex Model: 28505
Tetiera din spuma pentru jacuzzi PureSpa Datorita formei sale ergonomice, va puteti relaxa in cada cu hidromasaj. Spuma poliuretanica se adapteaza cu usurinta formei capului si a gatului si va ofera un sprijin perfect, care asigura un confort si confort maxim. Usor de instalat si de mutat tetiera ..
99,00 Lei
Brand: Intex Model: 28503
LED multicolor pentru jacuzzi PureSpa Bubble Montare usoara a duzei (diametrul filetului interior 4,4 cm). Doua moduri de iluminare: modul 1 - schimbarea culorii (alb, verde, albastru deschis, albastru inchis, violet) modul 2 - se aprinde in culoarea selectata Oprire automata dupa 2 ore. Alime..
99,00 Lei
Pavilion jacuzzi SPA DOME 390 x 390 x 255 cm Pavilion jacuzzi SPA DOME 390 x 390 x 255 cm
Stoc epuizat
Brand: Bestway Model: 58460
Pavilion jacuzzi SPA DOME Pavilionul jacuzzi SPA DOME este potrivit pentru toate tipurile de piscine jacuzzi cu diametrul de până la 366 cm. Pavilion jacuzzi SPA DOME oferă intimitate, protecție inpotriva razelor solare și protecție împotriva vremii nefavorabile ori de câte ori ai nevoie. Pavilio..
1.229,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 16 (2 pagini)
Modul de notificare
ACEST WEBSITE FOLOSEȘTE COOKIES PENTRU ÎMBUNĂTĂȚIREA EXPERIENȚEI DE NAVIGARE. Fără acestea, nu am avea posibilitatea de a-ți oferi cea mai bună experiență online. Prin continuarea navigării pe acest website, ești de acord cu utilizarea cookie-urilor.