Meniu
Coșul dumneavoastră

Scara pentru piscina

Scari metalice stabile pentru piscine supraterane. Scarile piscinei sunt din plastic, tratate cu tratament anti-alunecare. Alegeti dimensiunea optima in functie de inaltimea marginii piscinei dumneavoastra.

In conformitate cu noul standard de siguranta EN16582, am inclus si scari de siguranta pentru piscine, care impiedica intrarea neautorizata a copiilor in piscina si au o constructie intarita.

Brand: Bestway Model: 58430
Scara pentru piscina 84 cm Scara pentru piscina este realizata din tevi metalice de calitate cu trepte din plastic. Scara are trepte tratate cu tratament anti-alunecare, astfel incat nu trebuie sa va faceti griji cu privire la alunecarea accidentala la intrarea sau iesirea din piscina. Scara pent..
309,00 Lei
Brand: Bestway Model: 58330
Scara pentru piscina 91-107 cm Scara pentru piscina este realizata din tevi metalice usoare de calitate cu trepte din plastic. Scara are trepte tratate cu tratament anti-alunecare, astfel incat nu trebuie sa va faceti griji cu privire la alunecarea accidentala la intrarea sau iesirea din piscina...
399,00 Lei
Brand: Bestway Model: 58331
Scara pentru piscina 122 cmScara pentru piscina este realizata din tevi metalice de calitate cu trepte din plastic. Scara are trepte tratate cu tratament anti-alunecare, astfel incat nu trebuie sa va faceti griji cu privire la alunecarea accidentala la intrarea sau iesirea din piscina.Scara pentru p..
499,00 Lei
Brand: Bestway Model: 58332
Scara pentru piscina 132 cmScara pentru piscina este realizata din tevi metalice de calitate cu trepte din plastic. Scara are trepte tratate cu tratament anti-alunecare, astfel incat nu trebuie sa va faceti griji cu privire la alunecarea accidentala la intrarea sau iesirea din piscina.Scara pentru p..
589,00 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
Modifică Preferințele Cookie