0

MASAJ & RELAXARE

Aparat masaj cervical 4 in 1Cuprinde 4 functii de wellness diferite:Masaj cu impuls electric: impulsurile electrice scurte stimuleaza punctele de pres..

339,00 Lei

Masajul are un efect revigorant si relaxant fiind recomandat atat in cazul intinderilor sau contracturilor musculare cat si in cazul oboselii sau dure..

199,00 Lei

Aparat masaj cu infrarosuAparat masaj cu infrarosu - avantajeIdeal pentru un masaj de relaxare muschilor obositi - 4 capete de masaj pentru corp,gat,c..

109,00 Lei

Bile magnetice, acupunctura, masaj al zonelor reflexogene.Bilele de masaj va vor imbunatati abilitatile de coordonare si mobilitatea.Acestea vor intar..

39,00 Lei

Incalzitor electric picioare cu functie de masajIncalzitor electric picioare cu functie de masaj asigura confort termic și comoditate pentru picioare,..

139,00 Lei

Inhalatorul este potrivit pentru tratamentul afectiunilor tractului respirator superior si a sinuzitei, fiind potrivit pentru intreaga familie. Sauna..

119,00 Lei

Pentru un masaj optim si usor al corpului, rola de masaj este un ajutor minunat!Te simti adesea tensionat in zona gatului sau a spatelui dupa ore de m..

99,00 Lei

Sistem jacuzzi - utilizari:poate fi utilizat in orice fel de cada, indiferent de dimensiuni este usor de transportat si usor de instalatbeneficii..

499,00 Lei

Incalzitorul electric pentru gat si umeri este ideal pentru zilele reci, produce o senzatie placuta, relaxanta si decontracturanta a musculaturii spat..

139,00 Lei

Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)