MASAJ & RELAXARE

Model: WP-A809C
Aparat masaj cu infrarosuAparat masaj cu infrarosu - avantajeIdeal pentru un masaj de relaxare muschilor obositi - 4 capete de masaj pentru corp,gat,cap si muschi.3 functii operationale in plus functia de infrarosu care imbunatateste circulatia sangelui si metabolismul in diferite tesuturiUsor de ut..
109,00 Lei
Model: 91072
Bile magnetice, acupunctura, masaj al zonelor reflexogene.Bilele de masaj va vor imbunatati abilitatile de coordonare si mobilitatea.Acestea vor intari musculatura antebratului, ceea ce este benefic pentru circulatia dumneavoastra si pentru circulatia limfatica din corpului dumneavoastra.400 ac..
39,00 Lei
Model: Homelife
Incalzitor electric picioare cu functie de masajIncalzitor electric picioare cu functie de masaj asigura confort termic și comoditate pentru picioare, efectuand de asemenea masaj de relaxare. Incalzitorul electric picioare cu functie de masaj poate fi utilizat la domiciliu, cand sunteti in vacanta s..
139,00 Lei
Model: WL1478
Inhalatorul este potrivit pentru tratamentul afectiunilor tractului respirator superior si a sinuzitei, fiind potrivit pentru intreaga familie. Sauna faciala este ideala pentru uz cosmetic in tratamentele de ingrijire faciala (vaporii de apa actioneaza in mod ideal asupra pielii, pentru curatare pr..
119,00 Lei
Model: WL14567
Pentru un masaj optim si usor al corpului, rola de masaj este un ajutor minunat!Te simti adesea tensionat in zona gatului sau a spatelui dupa ore de munca? Incercati o data rola de masaj! Elimina tensiunea si produce un masaj linistitor pentru intregul corp! Masajul cu rola de masaj stimuleaza ..
99,00 Lei
Model: 89134
Sistem jacuzzi - utilizari:poate fi utilizat in orice fel de cada, indiferent de dimensiuni este usor de transportat si usor de instalatbeneficiile acestui sistem sunt produse de compresorul de mare putere cu panou de comanda si sistem de incalzireSistem jacuzzi - beneficii:sistemul de aerare d..
499,00 Lei
Aparat masaj cervical 4 in 1 Aparat masaj cervical 4 in 1
Custom Labels
Model: K100
Aparat masaj cervical 4 in 1Cuprinde 4 functii de wellness diferite:Masaj cu impuls electric: impulsurile electrice scurte stimuleaza punctele de presopunctura din zona coloanei vertebrale cervicale, cunoscute din medicina traditionala chineza.Caldura infrarosie FIR ajunge in straturile profunde de ..
339,00 Lei
Model: SS02C
Incalzitorul electric pentru gat si umeri este ideal pentru zilele reci, produce o senzatie placuta, relaxanta si decontracturanta a musculaturii spatelui si gatului. Incalzitorul electric pentru gat si umeri permite o incalzire confortabila,tintita si relaxarea anumitor grupe musculare, prin imbuna..
139,00 Lei
Model: C37
Masajul are un efect revigorant si relaxant fiind recomandat atat in cazul intinderilor sau contracturilor musculare cat si in cazul oboselii sau durerilor articulare si musculare.Aparatul pentru masaj cu incalzire Shiatsu efectueaza un masaj intensiv pentru gat si umeri pentru a ameliora durerile s..
199,00 Lei
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)