0

ARTICOLE SENIORI


Amplificator auditiv ClasicAmplificator de sunet personal.Amplificator auditiv Clasic - proprietati:amplifica claritatea discutiilor si a altor sunete..

59,00 Lei

Amplificator auditiv ReîncarcabilAmplificator de sunet personal.Amplificator auditiv Reîncarcabil - benefici:amplifica claritatea discutiilor si ..

119,00 Lei

Amplificator auditiv reîncarcabil DigitalAmplificator auditiv reîncarcabil Digital oferă un auz clar si sunete de inaltă performanta. Amplificato..

169,00 Lei

Amplificator auditiv VOCEAmplificator de sunet personal.Amplificator auditiv VOCE - proprietati:amplifica claritatea discutiilor si a altor suneteposi..

139,00 Lei

Bason pliabil cu LEDPliat aceast baston masoara doar 30 x 14 x 3,5 cm (greutate 402 g) si poate fi usor de transportat si depozitat oriunde. Cele..

129,00 Lei

Suport capac WC inaltator - se ataseaza la vasul de toaleta - ideal pentru persoanele cu dizabilitati locomotori, persoane cu handicap si persoane in ..

199,00 Lei

Ciorapi de compresie cu fermoarCiorapi de compresie care stimuleaza circulatia sangelui, reduc umflarea picioarelor contribuind la eliminarea apei. Ci..

49,00 Lei

Incalzitor electric picioare cu functie de masajIncalzitor electric picioare cu functie de masaj asigura confort termic și comoditate pentru picioare,..

139,00 Lei

Lupa cu lumina LED

Lupa cu lumina LEDUn instrument excelent pentru utilizare zilnica. Lupa cu lumina LED simplifica si faciliteaza citirea textului mic. Cele 2 lentile f..

49,00 Lei

Maner cu ventuze cu indicatorAcest maner cu ventuze este conceput ca un suport pentru usa de la cabina de dus, pentru capacul de la toaleta. Produsul&..

59,00 Lei

Scaunul de baie cu inaltime reglabila este util in special pentru persoanele in varsta, mai putin mobile si care din cauza starii lor de sanatate, nu ..

169,00 Lei

Scaun pentru cada pentru seniori. Scaunul pentru cada ofera maximum de confort in timpul dusului sau in momentul spalarii picioarelor, etc. Scaunul pe..

149,00 Lei

Afişare 1 - 12 din 16 (2 pagini)