BUCATARIE

Produsele noastre pot fi un ajutor real in orice bucatarie. Oferta vasta si variata de produse ca si preturile convenabile sunt argumente pentru a incerca produsele noastre. Numai asa puteti economisi timp, bani si puteti face din gatit o activitate placuta si relaxanta.

Model: EH13638
Ascutitor Electric ProfesionalAscutitorul Electric Profesional pentru cutite permite ascutirea lamelor diferitelor instrumente frecvent utile in bucatarie (cutite, foarfece, bricege, etc.)In cateva secunde instrumentele dumneavoastra pot fi ascutite! Cu ascutitorul electric profesiona..
129,00 Lei
Model: KLW-017A2-EU
Gril electric pentru interior SMOKELESSPreparate sanatoase la gratar, fara folosirea grasimilor ai fara gatire indelungata. Pentru prepararea la gratar a diferite tipuri de carne, pește, legume ... Sigur, usor, portabil, usor de curatatGrill electric pentru interior SMOKELESS are suprafata non-adere..
199,00 Lei
Model: 499
Placa de sare pentru gratar este un produs natural. Placa de sare poate rezista mentinuta la temperaturi extreme o perioada lunga de timp. Placa de sare este foarte potrivita pentru fripturi preparate la gratar, peste si fructe de mare, dar, de asemenea, pentru legume si carne. Alimentele preparate ..
109,00 Lei
Model: HY30-08
Robinet electric apa calda DIGITALSolutia perfeta acolo unde exista apa rece centralizatRobinet apa calda DIGITAL - avantajeeconomisind timp, energie si apaposibilitatea de reglare a temperaturii apei de la cald la caldo solutie simpla in cazul in care exista un incalzitor de apaportabil, usor de in..
199,00 Lei
Model: 4574
Storcator NUTRIMAX Pro - parametri:putere 600 W20000 de rotati per / minutalimentare 220-240 V / 50HzIPX 0Storcator NUTRIMAX Pro - accessorii GRATUIT2 x pahare mici ( 0.3 l )1 x pahar inalt ( 0.6 l )1 x manson cu maner , 1 x fara maner2 x capace2 x cutite inox ( unul plat si unul in cruce )..
299,00 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)