Meniu
Coșul dumneavoastră

Accesorii suplimentare pentru incalzirea piscinei

Accesorii suplimentare pentru incalzirea piscinei
Accesorii suplimentare pentru incalzirea piscinei

Supapa de control este utilizata pentru a regla debitul de apa in panorile solare. Folosind o supapă cu trei cai, este posibil să reglati cantitatea de apa care va curge prin sistemul solar. Datorita acestei inbunatatiri se poate atinge un randament maxim la incalziriea apei.

Daca conectati incalzirea solara prin sistemul de filtrare a piscinei cu o putere mai mica, atunci este necesar ca descarcarea maxima sa fie directionata catre colectorul solar pentru a avea un debit suficient de apa.

In schimb, daca conectati incalzirea solara la  un filtru de piscina de inalta performanta, atunci apa va trece prea rapid prin colectorul solar si nu va avea suficient timp sa se incalzeasca si va dura un timp mai mult pentru a se incalzi apa din piscina.

Debitul optim pentru incalzire prin panouri solare este 1/3 din puterea de filtrare si 2/3 din apa din afara incalzirii direct in piscina.

Daca aveti partea de filtrare a piscinei activata in cursul nopti este recomandat sa nu treaca apa prin panourile solare, evitand racirea apei din piscina neintentionat.

Setul de accesorii suplimentare include: 1 x supapa trei cai cu robinet, 3 tevi x reductor, 1 x element T, banda, 6 x coliere 

Conexiune la furtunuri intre 32 sau 38 mm.

Opinii

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • Stoc: În stoc
  • Model: cl109
129,00 Lei
Etichete: accesorii , inclazire , piscina , clearpool , racord , 32 , 38 , furtune , robinet , trei , cai ,
Modifică Preferințele Cookie