Meniu
Coșul dumneavoastră

Sterilizator UV pentru piscina

Sterilizator UV pentru piscina
Sterilizator UV pentru piscina

Sterilizator UV pentru piscina

Sterilizatorul UV pentru piscina (din engleza ultraviolet) este un dispozitiv care contine o lampa speciala care emite radiatii UV intense la aprindere. Apa este pompata prin sterilizator, unde este expusă radiatiilor ultraviolete, care in doze mari pentru majoritatea organismelor sunt distruse algele, parazitii, ciupercile, virusii, drojdiile si bacteriile din apa.

Ce sunt radiatiile ultraviolete?

Radiatia ultravioleta este radiatie electromagnetica cu o lungime de unda mai mica decat cea a luminii vizibile, dar mai lunga decat cea a razelor X (lungime de unda 10-400 nm). Radiatia ultravioleta este compusa din 3 componente: UVA, UVB, UVC. Radiatia UV provoaca o reactie fotochimica in ADN si este imposibil ca celulele sa se inmulteasca, metabolismul lor si organismele sunt ucise. Fiecare organism este diferit sensibil la radiatii. Sensibilitatea organismelor la radiatiile UV afecteaza nu numai specia lor, ci si starea fiziologica si proprietatile mediului.

Sterilizatorul UV pentru piscină nu modifica compozitia apei, nu emite substante chimice nocive, apa din piscina dvs. va fi intotdeauna limpede datorita sterilizatorului UV!

Tratarea apei piscinei fara clor!

Sterilizator UV pentru piscina - parametri tehnici:

  • consum de putere lampa UV - 18W
  • clasa de protectie IP44
  • temperatura apei de functionare 5 până la 40 ° C

Pentru produsul Sterilizator UV pentru piscina beneficiati de o garantie de 24 luni.

Opinii

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • Stoc: În stoc
  • Model: CUV118
259,00 Lei
Modifică Preferințele Cookie