Meniu
Coșul dumneavoastră

Road Star

Brand: Road Star Model: RS00212
Borseta bicicleta si husa telefon TRIP 2 in 1 - borseta practica de depozitare si in acelasi timp o husa pentru smartphone-ul tau. Borseta pentru bicicleta va va permite sa utilizati confortabil telefonul/GPS-ul in timpul deplasari cu bicicleta, chiar si pe vreme ploioasa. Borseta pentru bicicle..
79,00 Lei
Brand: Road Star Model: RD 340
Husa auto cu incalzire si termostat CONFORT Husa auto este ideala pentru confortul asigurat in masina, avand parte de calatorii placute in perioadele reci. Husa auto cu incalzire si termostat CONFORT - parametri: sursa de alimentare priza de 12 V dimensiunea universala consum de energie 41 W t..
149,00 Lei
Brand: Road Star Model: RD 0003
Tetiera reglabila auto pentru cap si gat Tetiera reglabila laterala ergonomica cu reglare pe inaltime se poate monta pe barele tetierei existente in auto, astfel confera un suport confortabil pentru cap si gat pasagerilor atunci cand adorm in masina. Tetiera reglabila auto pentru cap si gat - ava..
139,00 Lei
Brand: Road Star Model: rd0002
Husa pentru anvelope 4 buc/set Protectia practica pentru anvelope si roti. Ideal pentru depozitarea si transportul anvelopelor si rotilor cu geanta. Husele pentru anvelope au snur si o curea practica pentru transportul usor si curat al anvelopei. Posibilitatea de marcarea a anvelopei individual p..
89,00 Lei
Brand: Road Star Model: CHP5061
Suport pentru anvelope Drive Cu ajutorul Suportului pentru anvelope aveti posibilitatea de a depozita 4 anvelope cu geanta cu tot intr-un spațiu mic. Suportul pentru anvelope este potrivit pentru toate dimensiunile de anvelope auto. Suport pentru anvelope - avantaje: nu deformeaza anvelopa atunc..
169,00 Lei
Brand: Road Star Model: 4in1
Maner ajutator AUTO 4 in 1 Maner ajutator AUTO 4 in 1 este asistentul care va servi numai in situatii critice, va poate salva viata (ciocan pentru a sparge, cutter pentru taierea centuri blocate), dar faciliteaza accesul persoanelor cu mobilitate redusa dar este si un ajutor cand pur si simplu do..
49,00 Lei
Brand: Road Star Model: 2005
Aspirator auto compact, practic, pentru aspirarea manuala eficienta a interiorului masinii - scaune, covoare sau portbagaj. Curatarea este mai rapida si mai eficienta decat in ​​cazul unui aspirator conventional. Datorita accesoriilor sale, puteti ajunge la zone greu accesibile, iar rezultatul as..
99,00 Lei
Brand: Road Star Model: RD756
Husa de protectie auto pentru caine Husa de protectie pentru portbagajul masinii tale. Husa este proiectata pentru portbagajul masinii, ideal pentru rasele mai mari de caini care au nevoie de mai mult spatiu pentru a fi transportati confortabil si linistit cu masina. Husa de protectie auto pentru..
179,00 Lei
Brand: Road Star Model: UC
Manusa curatare auto ULTRA CleanPentru intretinerea autoturismului in perfecta stare.Pentru interior sau exterior...
19,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 15 (2 pagini)
Modifică Preferințele Cookie