Meniu
Coșul dumneavoastră

PROPET

Brand: PROPET Model: 120x30
Piscina pentru animale de companie Piscina pentru animale de companie. Reimprospătare excelenta sau de ce nu distractie in zilele de vara pentru racorirea animalului preferat fara ca acesta sa sara in piscina dumneavoastra. Piscina pentru caine - parametri: dimensiune 120 x 30 cm valva de scurg..
219,00 Lei
Brand: PROPET Model: PP3234
Litiera pentru caine mare Litiera pentru caine mare pentru un apartament curat. Litiera pentru caine mare este usor de curatat, se clateste simplu cu apa cu sapun. Ii permite catelului dumneavoastra sa isi faca nevoile la orice ora. Litiera pentru caine mare este o unealta deosebit de practica pe..
189,00 Lei
Brand: PROPET Model: PP0054
Lesa catel reflectorizanta Lesa fabricata dintr-un material rezistent, avand in tesatura 2 dungi fluorescente, vizibile pe timp de noapte. Confortabila, practica, se prinde de incheietura maini cu un sistem velcro pentru un control mai bun al catelului. Ideal pt activitati sportive si training-uri..
69,00 Lei
Brand: PROPET Model: PP004
Piscina pentru animale companie Piscina individuala pentru animale de companie. Inviorare si distractie in timpul zilelor toride de vara pentru animalul dumneavoastra preferat. Piscina pentru caini - parametri: dimensiune 80 x 20 cm valva de scurgere fund ranforsat cu tratament anti-alunecare ..
169,00 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
Modifică Preferințele Cookie