Meniu
Coșul dumneavoastră

RAVER

Brand: RAVER Model: LR6
Baterii alkaline Raver 1,5 V AA Aceste baterii funcționează cel mai bine atunci când sunt utilizate în dispozitive cu putere redusă, cum ar fi telecomenzi, ceasuri, alarme, calculatoare, diverși senzori wireless și cadrane. Are o durată de valabilitate lungă de până la 7 ani și protejează scurg..
9,00 Lei
Brand: RAVER Model: 1.5 V
Baterii alcaline GP 1.5V AAA 10 buc Gama Super Alkaline de baterii exceleaza in ceea ce priveste timpul de functionare in dispozitivele cu consum redus de energie. Performanta acestor baterii este maximizata atunci cand sunt utilizate in dispozitive cu consum redus de curent pe termen lung, cum ar..
25,00 Lei
Brand: RAVER Model: LR6
Baterii alcaline GP LR6 1.5V AA 10 buc set Gama Super Alkaline de baterii exceleaza in ceea ce priveste timpul de functionare in dispozitivele cu consum redus de energie. Performanta acestor baterii este maximizata atunci cand sunt utilizate in dispozitive cu consum redus de curent pe termen lung..
25,00 Lei
Brand: RAVER Model: ReCyko
Baterie reincarcabila GP NiMH ReCyko+ AA 2 buc set Bateria reincarcabila ReCyko+ apartine celei mai moderne tehnologii. Bateriile ReCyko+ sunt preincarcate din fabrica, ceea ce va permite sa le utilizati imediat dupa despachetare sau dupa o depozitare mai lunga. Datorita tehnologiei utilizate, bat..
39,00 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Modifică Preferințele Cookie