Meniu
Coșul dumneavoastră

Tom Martin

Brand: Tom Martin Model: TM 009
Ochelari de soare polarizati Clasic Ochelari polarizati Clasic sunt ideali pentru ceata, ploaie, zapada, condus pe timp de noapte deoarece imbunatatesc si cresc calitatea si contrastul campului vizual. Acesti ochlelari de soare resping lumina care vine pe verticala, fiind confortabili si relaxanti..
65,00 Lei
Brand: Tom Martin Model: LCD001
Ochelari electrocromatici e-Vision Regleaza-ti nuanta prin atingerea unui buton, lumineaza sau intuneca lentilele ochelarilor instantaneu! Ochelarii e-Vision cu filtru UV si protectie anti-orbire va ofera posibilitatea de a regla manual intensitatea nuantei ochelarilor cu o singura atingere. Och..
119,00 Lei
Brand: Tom Martin Model: TOM MARTIN
Ochelari fotocromatici SPEED Ochelari fotocromatici SPEED polarizati ideali pentru agrement si sport. Ochelari fotocromatici SPEED - parmetri: Imgine HD Filtru UV 400 lentile heliomat (auto-intunecare)Ochelari fotocromatici SPEED - sunt ochelarii care isi schimba culoarea lentilei in functi..
99,00 Lei
Brand: Tom Martin Model: TOM MARTIN
Ochelari CLIP polarizati pentru ochelari de vedere Ochelari polarizati CLIP unt ideali pentru ceata, ploaie, zapada, condus pe timp de noapte deoarece imbunatatesc si cresc calitatea si contrastul campului vizual. Acesti ochlelari de soare resping lumina care vine pe verticala, fiind confortabili ..
39,00 Lei
Brand: Tom Martin Model: TM 99
Ochelari de soare polarizati Sport Ochelari polarizati Sport sunt ideali pentru ceata, ploaie, zapada, condus pe timp de noapte deoarece imbunatatesc si cresc calitatea si contrastul campului vizual. Acesti ochlelari de soare resping lumina care vine pe verticala, fiind confortabili si relaxanti p..
59,00 Lei
Brand: Tom Martin Model: TOM MARTIN
Ochelari polarizati PILOT Ochelari polarizati PILOT sunt ideali pentru ceata, ploaie, zapada, condus pe timp de noapte deoarece imbunatatesc si cresc calitatea si contrastul campului vizual. Acesti ochlelari de soare resping lumina care vine pe verticala, fiind confortabili si relaxanti pentru och..
59,00 Lei
Brand: Tom Martin Model: TM 0011
Ochelari polarizati SCOUT Ochelari polarizati SCOUT sunt ideali pentru ceata, ploaie, zapada, condus pe timp de noapte deoarece imbunatatesc si cresc calitatea si contrastul campului vizual. Acesti ochlelari de soare resping lumina care vine pe verticala, fiind confortabili si relaxanti pentru oc..
79,00 Lei
Brand: Tom Martin Model: TOM MARTIN
Ochelari polarizati La Femme Ochelari polarizati La Femme cu un designe modern sunt ideali pentru ceata, ploaie, zapada, condus pe timp de noapte deoarece imbunatatesc si cresc calitatea si contrastul campului vizual. Acesti ochlelari de soare resping lumina care vine pe verticala, fiind confortab..
69,00 Lei
Brand: Tom Martin Model: TM73626
Ochelari periscopici Sistem de oglinzi periscop Ajuta la prevenirea tensiunii in muschii gatului si umerilor O calitate superioara a vietii pentru persoanele imobilizate la pat Poate fi purtat si peste alti ochelari..
79,00 Lei
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)
Modifică Preferințele Cookie