Meniu
Coșul dumneavoastră

GardenKing

Brand: GardenKing Model: SL 1808
Anticartita cu baterii solare set 2 buc/setAnticartita cu baterii solare functioneaza pe principiul dispersarii undelor de joasa frecventa pe sub pamant (suprafata de acoperire este de pana la 500 m2, iar aceste proprietati pot fi marite), frecventa: 400 - 1000Hz, vibratiile se reverbereaza la ..
119,00 Lei
Brand: GardenKing Model: AN-B030
Aparat antidaunatori Multi Plus Aparatul antidaunatori Multi Plus tine toti daunatori la distanta. Este dotat cu un detector care emite ultrasunete si declanseaza lumina puternica tinand la distanta vizitatori nepoftiti din gradina ta. Aparat antidaunatori Multi Plus - avantaje: reancarcarea cu..
129,00 Lei
Brand: GardenKing Model: garden king
Gratar si afumatoare 2 in 1, afumatoare si gratar. Alimentele sunt preparate la foc, in baie de aburi, caldura si fum, un mediu fara substante nocive, in care sunt de obicei pregatite alimentele de aceat gen. Multi Grill 3in1: diametru 40 cm/ Inaltime 80 cm este format din trei parti focarul, gr..
399,00 Lei
Gratar si grill pe carbune COMFORT Gratar si grill pe carbune COMFORT
-40 %
Brand: GardenKing Model: O-10
Gratar si grill pe carbune COMFORT Gratar de gradina clasic cu roti. Gratarul cu carbuni are un capac detasabil cu o aerisire care se poate sa se inchida la nevoie. Gratar si grill pe carbune este prevazut cu manere practice si de asemenea fiind prevazut cu roti este usor de mutat in orice moment...
199,00 Lei 329,00 Lei
Brand: GardenKing Model: 54422
Masa pliabila camping aluminiu Masa plianta camping pliabila cu rama si constructie din aluminiu. Masa de camping este o solutie ideala pentru drumetii, camping si alte activitati de vara in aer liber. Masa de camping se poate plia in jumatate, ceea ce creeaza o valiza care poate fi transportata i..
229,00 Lei
Brand: GardenKing Model: SL-1013
Lampa LED cu incarcare solara, lant cu 6 felinareLantul cu LED-uri solar decorativ cu sase felinare vor evoca o atmosfera placuta putand fi asezate: pe pergola, pe peretele cabanei, in copaci, arbusti sau pe balcon.Iluminare fara a fi nevoie de priza electrica!Fiecare sfera din lantul cu LED are pre..
79,00 Lei
Masa pliabila camping Aluminium Masa pliabila camping Aluminium
Resigilat
Brand: GardenKing Model: 4221
Masa pliabila camping aluminiu, Defecte: prezinta o crapatura pe una din fetele mesei, din cauza transportului, in rest este in stare perfecta.Masa plianta camping pliabila cu rama si constructie din aluminiu. Masa de camping este o solutie ideala pentru drumetii, camping si alte activitati de vara ..
149,00 Lei
Brand: GardenKing Model: GK5632
Poarta de gradina Datorita portii de gradina, poti crea o intrare neobisnuita si romantica in gradina si, in plus, poarta va oferi suport plantelor tale pe masură ce cresc. Instalarea si manipularea portii de gradina este foarte simpla, oricine o poate face. Poarta de grădina este destinata exclus..
69,00 Lei
Brand: GardenKing Model: GK00921
Suport pentru plante cataratoareAjuta la crearea unui colt frumos in gradina, balcon sau terasa. Suportul pentru plante cataratoare poate fi infipt in pamant, direct in ghiveci mai mare de flori sau agatat de un inel in varf.  Suport pentru plante cataratoare - parametri:inaltime 188 cmdia..
49,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 20 (2 pagini)
Modifică Preferințele Cookie