Meniu
Coșul dumneavoastră

FitWalk

Brand: FitWalk Model: FT908
Pantofi sport de slabit STREET LINE alb Pantofii sport de slabit au o forma revolutionara, unica a talpii, ce contribuie la contractarea diferitelor grupe musculare (muschii fesieri, muschii gambei, a piciorului, ai spatelui sau muschii abdominali) in timpul mersului. Desi aparent pantofii produc ..
199,00 Lei
Brand: FitWalk Model: FT097
Pantofi de slabit STREET LINE negru Pantofii de slabit au o forma revolutionara, unica a talpii, ce contribuie la contractarea diferitelor grupe musculare (muschii fesieri, ai gambei, piciorului, spatelui si abdomenului) in timpul mersului. Desi aparent pantofii produc o instabilitate usoara, asem..
199,00 Lei
Brand: FitWalk Model: FW 090
Tenisi FIT WALK negru Tenisii de panaza Fit Walk au o talpa ergonomica cu o forma speciala care provoaca o usoara instabilitate in prima faza, cu o senzatie ca si cum ai merge descult pe nisip. Aceasta plimbare este recomandata de catre ortopezii pentru talpile cu plate, mersul este complet natura..
179,00 Lei
Brand: FitWalk Model: FT 091
Tenisi FIT WALK alb Tenisii de panaza Fit Walk au o talpa ergonomica cu o forma speciala care provoaca o usoara instabilitate in prima faza, cu o senzatie ca si cum ai merge descult pe nisip. Aceasta plimbare este recomandata de catre ortopezii pentru talpile plate, mersul este complet natural si..
179,00 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
Modifică Preferințele Cookie