Meniu
Coșul dumneavoastră

Piscine Jacuzzii

Piscina Jacuzzi Lay-Z-Spa Hawaii AirJet Piscina Jacuzzi Lay-Z-Spa Hawaii AirJet
Nou 2-3 Zile
Brand: Bestway Model: 54154
Piscina Jacuzzi Lay-Z-Spa Hawaii AirJet> Relaxați-vă tot anul! Piscina Jacuzzi este ideal pentru momente romantice, masaj și relaxare. Este proiectat sa umple orice colt al terasei sau curte, se poate utiliza pe tot parcursul anului Unitatea principală de control asigură toate funcțiile de func..
3.799,00 Lei
Piscina Jacuzzi Lay-Z-Spa Maldives HydroJet Pro Piscina Jacuzzi Lay-Z-Spa Maldives HydroJet Pro
Nou 2-3 Zile
Brand: Bestway Model: 54173
Piscina Jacuzzi Lay-Z-Spa Maldives HydroJet Pro> Relaxați-vă tot anul! Piscina Jacuzzi este ideal pentru momente romantice, masaj și relaxare. Este proiectat sa umple orice colt al terasei sau curte, se poate utiliza pe tot parcursul anului, relaxati-va cu familia si prieteni ! Unitatea princi..
7.599,00 Lei
Piscina Jacuzzi Lay-Z-Spa Miami Piscina Jacuzzi Lay-Z-Spa Miami
Nou 2-3 Zile
Brand: Bestway Model: 54123
Piscina Jacuzzi Lay-Z-Spa Miami Relaxați-vă tot anul! Piscina Jacuzzi este ideal pentru momente romantice, masaj și relaxare. Este proiectat pentru utilizare sa pe tot parcursul anului. Unitatea principală de control asigură toate funcțiile de funcționare ale hidromasajului și anume, filtrarea put..
2.999,00 Lei
Piscina Jacuzzi Lay-Z-Spa Palm Spring Piscina Jacuzzi Lay-Z-Spa Palm Spring
Nou 2-3 Zile
Brand: Bestway Model: 54129
Piscina Jacuzzi Lay-Z-Spa Palm Spring Relaxați-vă tot anul! Piscina Jacuzzi este ideal pentru momente romantice, masaj și relaxare. Este proiectat pentru utilizare sa pe tot parcursul anului. Unitatea principală de control asigură toate funcțiile de funcționare ale hidromasajului și anume, filtrar..
3.299,00 Lei
Piscina Jacuzzi Lay-Z-Spa St Moritz Piscina Jacuzzi Lay-Z-Spa St Moritz
Nou 2-3 Zile
Brand: Bestway Model: 54175
Piscina Jacuzzi Lay-Z-Spa St Moritz Relaxați-vă tot anul! Piscina Jacuzzi este ideal pentru momente romantice, masaj și relaxare. Este proiectat pentru utilizare sa pe tot parcursul anului. Unitatea principală de control asigură toate funcțiile de funcționare ale hidromasajului și anume, filtrarea..
3.999,00 Lei
Piscina Jacuzzi PureSpa JetBubble Deluxe Octogon Piscina Jacuzzi PureSpa JetBubble Deluxe Octogon
2-3 Zile
Brand: Intex Model: 28458
Piscina Jacuzzi PureSpa Jet Bubble Deluxe Noua generatie de Jacuzzi pentru intreaga familie, un produs revolutionar cu structura solida care imbina elemente structurale de rezistenta prin invelisul triplu-laminat combinat cu designul brevetat Fiber - Tech. Acest produs portabil ofera ocazia de a t..
6.199,00 Lei
Piscina Jacuzzi PureSpa JetBubble Deluxe XL Piscina Jacuzzi PureSpa JetBubble Deluxe XL
2-3 Zile
Brand: Intex Model: 28462
Piscina Pure Spa Jet cu Jacuzzi Deluxe XL Piscina Pure Spa Jet cu Jacuzzi Deluxe XL Noua generatie de Jacuzzi pentru intreaga familie, un produs revolutionar cu structura solida care imbina elemente structurale de rezistenta prin invelisul triplu-laminat combinat cu designul brevetat Fiber - Tech..
7.199,00 Lei
Piscina Jacuzzi PureSpa Bubble Masaj Piscina Jacuzzi PureSpa Bubble Masaj
Nou 2-3 Zile
Brand: Intex Model: 28426
Piscina Jacuzzi PureSpa Bubble Masaj Relaxați-vă tot timpul anului! Aceasta piscina jacuzzi este ideala pentru momente romantice, pentru relaxare si masaj, pentru petreceri neconvenționale. Este proiectata pentru a fi utilizata pe tot parcursul anului. Designul exterior deosebit si culoarea placu..
3.799,00 Lei
Piscina Jacuzzi PureSpa Bubble Masaj XL Piscina Jacuzzi PureSpa Bubble Masaj XL
Nou 2-3 Zile
Brand: Intex Model: 28428
Piscina Jacuzzi PureSpa Bubble Masaj XL Relaxați-vă tot timpul anului! Aceasta piscina jacuzzi este ideala pentru momente romantice, pentru relaxare si masaj, pentru petreceri neconvenționale. Este proiectata pentru a fi utilizata pe tot parcursul anului. Designul exterior deosebit si culoarea pl..
4.199,00 Lei
Piscina Jacuzzi Lay-Z-Spa Helsinki 123 Piscina Jacuzzi Lay-Z-Spa Helsinki 123
Stoc epuizat
Brand: Bestway Model: 54189
Piscina Jacuzzi Lay-Z-Spa Helsinki specificatii: piscina are o capacitate de 5 pana la 7 persoane capacitate de apa de 1123 litri dimensiune dupa umflarea 180 x 66 cm dimensiune interna 170 cm sistem de filtrare puternic (1325 l / h) un sistem de duze 87 incalzirea apei pana la 40 ° C putere..
4.999,00 Lei
Piscina Jacuzzi Lay-Z-Spa Honolulu Piscina Jacuzzi Lay-Z-Spa Honolulu
2-3 Zile
Brand: Bestway Model: 54174
Piscina Jacuzzi Lay-Z-Spa Honolulu Specificatii tehnice:Capacitate piscina de 4 - 6 persoanecapacitate apa de 916 litrimarimea dupa umflarea a 196 x 71 cmdimensiunea interioara 146 cmsistem de filtrare puternic (1325 l / h)sistem de duze de aer 120incalzirea apei pana la 40 ° Cincalzire apa cu puter..
3.699,00 Lei
Piscina Jacuzzi Lay-Z-Spa Paris Piscina Jacuzzi Lay-Z-Spa Paris
Nou 2-3 Zile
Brand: Bestway Model: 54148
Piscina Jacuzzi Lay-Z-Spa Paris Relaxați-vă tot timpul anului! Aceasta piscina jacuzzi este ideala pentru momente romantice, pentru relaxare si masaj, pentru petreceri neconvenționale. Este proiectata pentru a fi utilizata pe tot parcursul anului. Unitatea principală de control asigură funcționar..
3.999,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)
Modul de notificare
ACEST WEBSITE FOLOSEȘTE COOKIES PENTRU ÎMBUNĂTĂȚIREA EXPERIENȚEI DE NAVIGARE. Fără acestea, nu am avea posibilitatea de a-ți oferi cea mai bună experiență online. Prin continuarea navigării pe acest website, ești de acord cu utilizarea cookie-urilor.