Meniu
Coșul dumneavoastră

Masina de spalat electrica COMBI mini

Masina de spalat electrica COMBI mini
Masina de spalat electrica COMBI mini
Masina de spalat electrica COMBI mini
Masina de spalat electrica COMBI mini
Masina de spalat electrica COMBI mini

Masina de spalat electrica mini este ideala pentru spalarea unor cantitati mici de rufe, ocupa un spatiu restrans, aveti posibilitatea sa o mutati fara mari probleme in cazul in care doriti acest lucru si veti incepe sa apreciati acest aparat care este asemanator cu o masina de spalat clasica. Masina de spalat mini este un ajutor ideal si isi va dovedi calitatile prin eficienta cu care spala rufele.

Folosirea ei este foarte practica, o puteti folosi chiar si cand sunteti plecati in calatorii sau in concediu. Se conecteaza la o priza 230V si va utiliza putina apa. Conform tipului de rufe, alegeti programul de spalare dorit, iar dupa inchiderea capacului, acesta se va bloca pe tot pe parcursul functionarii. Dupa terminarea programului de spalat capacul masinii se va debloca permitand evacuarea apei. Tipul special de elice, produce in masina de spalat miscari eliptice, care vor produce efectul de ciclon, spaland eficient rufele.

Cu masina de spalat electrica mini economisiti timp si bani!

Masina de spalat electrica mini poate fi pliata, permitand un transport si o depozitare facila. Capacul masinii de spalat se inchide ermetic si are iesire pentru evacuarea apei dupa programul de spalare.

Masina de spalat electrica mini are urmatoarele programe de spalare:

  • usor
  • standard

Masina de spalat electrica mini Combi 2in1 - parametri tehnici:

  • cantitatea rufelor 1500 g/ centrifugare 1000g
  • alimentare 220 - 240 V
  • setarea timpului de spalare
  • consumul de apa 9-16 l
  • putere 135 W

Pentru Masina de spalat electrica COMBI mini se acorda o garantie comerciala de 12 de luni.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • Stoc: În stoc
  • Model: XPB08
Produse Vandute: 0
369,00 Lei
Modul de notificare
ACEST WEBSITE FOLOSEȘTE COOKIES PENTRU ÎMBUNĂTĂȚIREA EXPERIENȚEI DE NAVIGARE. Fără acestea, nu am avea posibilitatea de a-ți oferi cea mai bună experiență online. Prin continuarea navigării pe acest website, ești de acord cu utilizarea cookie-urilor.