0

JUCARII & COPII

Catel interactivCatel interactiv este o jucarie distractiva. Este un catelus dragut care latra si umbla, se comporta la fel ca si un catel adevarat. C..

99,00 Lei

Microscop HMMicroscop - o jucarie inteligenta pentru copii. Recomandati copilului dumneavoastra pentru primele experimente stiintifice. Acest mic..

89,00 Lei

Papagal vorbitor si suport 2in1O jucarie interactiva care asculta si vorbeste cu dumneavoastra. Ideal pentru copii, persoane in varsta si pentru perso..

59,00 Lei

Pasari vorbitoare 2 in 1Apasati in partea de jos langa pahar pe comutator care se va apride rosu, dupa care se pot inregistra sunetele dorite. Daca nu..

69,00 Lei

Pisica InteractivaPisica Interactiva este confectionata din plus moale, se comporta ca o pisica reala ! Pisicuta se ridica pe picioarele din fata..

99,00 Lei

Pitigoi vorbitor si suport 2in1

Pitigoi vorbitor si suport 2in1O jucarie interactiva care asculta si vorbeste cu dumneavoastra. Ideal pentru copii, persoane in varsta si pentru pers..

59,00 Lei

Proiector pentru desenProiector pentru desen este un mod distractiv de ai invata pe copii sa deseneze/ coloreze. Se introduce rotita cu diapozitive in..

99,00 Lei

TelescopDoriti sa cresteti interesul copiilor pentru astronomie dar toate telescoapele sunt mult prea scumpe? Adorati bolta cereasca plina de mii de s..

89,00 Lei

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)