0

CREME MASAJ & INTRETINERE

Crema balsam cu tamaie

Crema balsam cu tamaieTamaia pretioasa si mistica a facut parte de milenii din ritualuri cultice sacre. In cele mai frecvente cazuri asociem tamaia li..

29,00 Lei

Crema Balsam Horse Balm

Crema Balsam Horse BalmUnguentul Horse Balm a fost creat pentru a netezii gleznele delicate si tendoanele cailor. In scurt timp acest pordus a devenit..

29,00 Lei

Crema cu sare de mare

Crema cu sare de mare de la Marea MoartaCrema cu sare de mare de la Marea Moarta pentru ingrijirea pielii este o crema bogata in nutrienti pentru tonu..

29,00 Lei

Crema cu ulei de masline

Crema cu ulei de maslinePentru piele normala si obosita,fara parfum cu vitamina EUleiul de masline nu este numai parte integranta a bucatariei mediter..

29,00 Lei

Crema Gheara Diavolului

Crema Gheara DiavoluluiDe multe secole populatia indigena din Africa utilizeaza crema Gheara Diavolului ca pe un remediu natural in tratarea durerii a..

29,00 Lei

Crema Horse Gel

Crema Horse Gel cu mentol si eucaliptPentru picioare ferme si sanatoaseHorse gel a fost creat pentru a calma gleznele delicate si tendoanele cailor. I..

29,00 Lei

Unguentul Puterea TigruluiEste un produs cosmetic versatil, cu uleiuri esentiale pretioase.Aceasta combinatie unica de mentol si camfor este racorito..

29,00 Lei

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)