0

SANATATE & FRUMUSETE

Amplificator auditiv ClasicAmplificator de sunet personal.Amplificator auditiv Clasic - proprietati:amplifica claritatea discutiilor si a altor sunete..

59,00 Lei

Amplificator auditiv ReîncarcabilAmplificator de sunet personal.Amplificator auditiv Reîncarcabil - benefici:amplifica claritatea discutiilor si ..

119,00 Lei

Amplificator auditiv reîncarcabil DigitalAmplificator auditiv reîncarcabil Digital oferă un auz clar si sunete de inaltă performanta. Amplificato..

169,00 Lei

Amplificator auditiv VOCEAmplificator de sunet personal.Amplificator auditiv VOCE - proprietati:amplifica claritatea discutiilor si a altor suneteposi..

139,00 Lei

Bustiera Perfect Bra set 3 bucatiBustiera Perfect Bra este confortabila practica atat pentru tinute de zi cat si sport. Bustiera nu are cusa..

49,00 Lei

Centura magnetica pentru spate Specificatii si utilizarea produsului: 11 magneti integratiMaterial 70% neopren + 30% poliamidaCurele de..

79,00 Lei

Ciorapi de compresie cu fermoarCiorapi de compresie care stimuleaza circulatia sangelui, reduc umflarea picioarelor contribuind la eliminarea apei. Ci..

49,00 Lei

Dispozitiv indepartare tartru 2 per/setAjuta la eliminarea formari periculoase a tartrului. Indeparteaza tartrul si alimentele de pe si dintre dintiFr..

49,00 Lei

Inel masaj si acupuncturaMaterial inel: otel, galvanizare auriuAplicabilitate: Pentru cei ce folosesc computerul timp indelungat, persoanele care cant..

59,00 Lei

Inhalator sareInhalatorul sare este un aparat portabil care contine cristale de sare din Himalaya si cu ajutorul caruia se poate aspira aer salin.Micr..

99,00 Lei

Inhalatorul este potrivit pentru tratamentul afectiunilor tractului respirator superior si a sinuzitei, fiind potrivit pentru intreaga familie. Sauna..

119,00 Lei

Scaunul de baie cu inaltime reglabila este util in special pentru persoanele in varsta, mai putin mobile si care din cauza starii lor de sanatate, nu ..

169,00 Lei

Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)