Meniu
Coșul dumneavoastră

Dezumidificator ou

Dezumidificator ou
Dezumidificator ou

Dezumidificator ou

Dezumidificator ceramic, din material extrem de poros, care contine granule non-toxice, inodore de siliciu cu un grad ridicat de absorbtie. Prin peretele ceramic permeabil se absoarbe umiditatea mediului ambiant si se dezumidifica zona inconjuratoare.

Dezumidificator ou - avantaje:

  • Nu necesita rezerve scumpe de schimb, nu necesita baterii
  • Cost redus
  • Portabil si usor de deplasat si plasat oriunde datorita dimensiunilor mici 
  • Reduce umiditatea ambientului
  • Ajuta la prevenirea formarii de mucegai și a condensului

Dezumidificatorul ou este suficient sa fie amplasat in bucatarie, baie, in dulap, in camara sau oriunde este umed si imediat intra in functiune! Nu necesita baterii sau conexiune electrica. Pentru a imbunatati performantele in mediu este recomandat sa se utilizeze mai multe dezumidificatoare data.

Dezumidificator ou - Cum functioneaza?

Granule de silciu incep sa absoarba umiditatea in exces din aer, prin peretele ceramic poros. Dupa o perioada, in medie de 1-3 saptamani, granulele vor fi saturate in apa iar indicatorul de umiditate de pe partile laterale ale suportului isi schimba culoarea de la albastru la roz, ceea ce indica faptul ca este necesara restabilirea capacitatii de absorbtie. Pentru aceasta scoateti corpul ceramic de pe suport si puneti-l in cuptororul cu microunde, pe mediu cald dar nu fierbinte (maxim), timp de aproximativ 10 minute pentru ca granulele de siliciu sa poata elibera umiditatea absorbita.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • Stoc: În stoc
  • Model: HL2100
39,00 Lei
Modul de notificare
ACEST WEBSITE FOLOSEȘTE COOKIES PENTRU ÎMBUNĂTĂȚIREA EXPERIENȚEI DE NAVIGARE. Fără acestea, nu am avea posibilitatea de a-ți oferi cea mai bună experiență online. Prin continuarea navigării pe acest website, ești de acord cu utilizarea cookie-urilor.